kategória: #sportolás #coaching
felajánló: Zsigmond-Heinczinger Száva Ph.D. (PSZK)

Zsigmond-Heinczinger Száva a Pénzügyi és Számviteli karunk adjunktusa, a vállalkozásfejlesztés mesterszak mentora és végzett team coach sportoló hallgatóknak ajánlj fel coaching lehetőséget.

A veszélyhelyzet, a megváltozott körülmények sok területen, sokféleképpen hatnak és hatottak mindennapi működésünkre, így erőteljesen érintették a sportolókat is. A felajánlással Száva – 10 éves versenysportolói múlttal a háta mögött jelenleg önkéntes munka keretében lát el sportvezetői feladatokat – szeretne segítséget nyújtani válogatott színekben versenyző, élsportoló, de legalább országos bajnokságon versenyző, igazolt (nem hobby) sportoló részére (max. 3 fő), akik valamilyen elakadással küzdenek sport és ahhoz kapcsolódó területen. A győzelem utáni vágy, az elismertség és megbecsültség valamennyi sportoló álma, azonban sok esetben ez kezelhető. A coaching folyamat abban nyújt segítséget, hogy a sportoló megtalálja a sikerhez vezető út következő lépését. 

A coaching folyamat általában 5 alkalmas, egy-egy alkalom 60-90 perces, megállapodás szerint, és hetente-kéthetente kerül rá sor.

Amennyiben élni szeretne a személyes felajánlással, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fenntarthatosag@uni-bge.hu címen! Kérjük, levelébe másolja be a felajánlás linkjét, kollégáink jelentkezni fognak a további részletek megbeszélése érdekében.

Coaching lehetőség sportoló hallgatók számára