Gyűjtjük és közzétesszük a BGE közösségében létrejött, mások számára hasznos anyagokat, valamint egyéni felajánlásokat. Csatlakozzon!

Ezen az oldalon gyűjtjük azokat a szakmai anyagokat, hasznos, bárki számára használható tartalmakat és egyéni vállalásokat, felajánlásokat, amelyekkel a BGE dolgozói, oktatói, hallgatói segíteni tudják az Egyetem polgárait és tágabb közösségünket is a mostani nehéz időszakban.

Kép:Unsplash

Várjuk a további felajánlásokat, legyen szó akár kész, hasznos anyagról, amelyet szívesen közzé tenne ezen a felületen, akár néhány órányi szabad időről, amelyet szakmai konzultációra, vagy akár csak szabad beszélgetésre ajánlana fel valakinek, akinek szüksége van rá.

Az oldal elsősorban, de nem kizárólag a szakmai önkéntességre fókuszál, de szeretnénk minél több önzetlen cselekedetről hírt adni! Kérjük, mesélje el – hogy tovább mesélhessük – ha segített bevásárolni egy idős szomszédnak, hozzájárult ételgyűjtéshez a rászorulók számára a válság idején, vagy bármilyen más önkéntes segítséget nyújtott, a BGE közösségének tagjaként!

Hogy csak egy példát mondjunk, az oldalt, amit éppen olvas, az Egyetem különböző osztályain dolgozó kollégák néhány nap alatt hozták létre megfeszített munkával, és alig pár nap alatt több tucat felajánlás (anyagok és idő) érkezett, amit már most hálásan köszönünk!

Elindult a BGE a közösségért oldal!