• Hogyan tud segíteni nekem a BGE és ez az oldal?

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet mindannyiunk életére hatással van. A távoktatásra való átállás a BGE-t is kihívások elé állította, és büszkék lehetünk rá, hogy teljes belső közösségünk sikerrel vette az akadályokat.  Az elmúlt hetekben a BGE-s oktatók, kollégák és hallgatók nemcsak számtalan akadályt küzdöttek le, de rengeteg újítást, innovációt és új tudást is létrehoztak.  A BGE-n kutató- és oktatóhelyként rengeteg olyan tudás gyűlt össze és gyarapodik folyamatosan, amely reményeink szerint sokaknak, sokféleképpen hasznos lehet.

Bízunk benne, hogy a közzétett, szabadon használható anyagok és a személyes felajánlások segítenek majd a tudás bővítésében vagy épp az inspirálódásban, és további kapcsolatokat eredményeznek, segítik a közösség épülését. 

  • Milyen jellegű anyagok, információk találhatók ezen oldalon?

Az oldalon egyrészt folyamatosan gyűjtjük azokat az anyagokat, melyeket a BGE közössége az elmúlt hetekben készített vagy melyek ebben az időszakban jól hasznosíthatók. Témájukat tekintve színesek. Éppúgy kapcsolódhatnak az énfejlesztéshez, egészségmegőrzéshez, mint a munka világához. Stratégiai céljainknak és fókuszterületeinknek megfelelően több anyagunk a fenntarthatósághoz, vagy a vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódik, így aki ezen témánk iránt érdeklődik, biztosan jó helyen jár. 

  • Mit jelentenek az oldalon található felajánlások és hogyan tudok élni velük?

Az oldalon található minden anyag tulajdonképp egy felajánlás. Egyrészt vannak azonnal felhasználható anyagaink – ezek olvashatók, megoszthatók, letölthetők, tehát sokféleképp felhasználhatók. Másrészt közösségünk tagjai ezeken túl is szívesen nyújtanak segítséget. Ha valamelyik felajánlással élni szeretne, kérjük, hogy írjon nekünk a fenntarthatosag@uni-bge.hu email címre, elküldve a linket arról a felajánlásról, mellyel élni szeretne.  Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Önkénteseink tanulmányi elfoglaltságaik, munkájuk, napi feladataik mellett igyekeznek a lehető legtöbb megkeresést fogadni, de előfordulhat, hogy nem tudják az összes igényt maximálisan kielégíteni, ebben kérjük szíves megértését.

  • Hogyan tudok én is tenni a közösségért? 

Először is köszönjük, hogy ez gondolat felmerült Önben! Kérjük, kattinson ide a tudnivalókért.